Plastväskor

Plastväskor


Mer än bara en vanlig plastväska


I vårt sortiment kan du hitta utmärkta plastväskor till förvaring och transport av varor och särskilda, ömtåliga föremål. Vi erbjuder fler än 250 st. standardstorlekar från Europas ledande tillverkare. Sortimentet omfattas av dels dubbelväggiga och dels enkelväggiga plastväskor – ofta tillverkade med skumplastinlägg. SPI Serie och Excellent Serie..

SPI plastväska är till exempel en utmärkt mässväska för att presentera olika produkter på ett snyggt och strukturerat sätt, men plastväskan kan även fungera som en mindre verktygsväska med rätt insats som vi kan montera i plastväskan. SPI plastväskan har dessutom kraftiga gångjärn med stålsprint och även gedigna lås för säker förvaring av innehållet. SPI plastväska finns i 8 storlekar samt 8 färger och levereras i grunden oinredd, men givetvis skräddarsyr vi inredning innan leverans om så önskas och kan också trycka logotypes på er plastväska.

Excellent Plastväskor är en enkel och ekonomisk plastväska tillverkad i polypropylen, som är en av de mest miljövänliga plasttyperna. Excellent Plastväska används till skydd av ömtåliga föremål, för produktförvaring och som presentationsväska. Excellent Plastväskor finns i 15 storlekar samt 5 färger. Levereras oinredd men oftast så skräddarsyr vi en inredning innan leverans, ev med tryck.


Tekno Cases, Jazz Cases og Heavy Cases..

Lämplig plastväska för instrument, verktyg, medicinsk utrustning, kampanjer och liknande. Tekno plastväska finns i ett tiotal storlekar. Finns i flera standardfärger och lämpar sig väl för tryck i en eller flera färger. Möjlighet till specialfärger i serier över 100 ex.. Jazz plastväskor är en enkel och ekonomisk plastväska tillverkad i polypropylen, som är en av de mest miljövänliga plasttyperna. Jazz loastväska används till skydd av ömtåliga föremål, för produktförvaring och som presentationsväska.

Jazz plastväskor finns i 12 storlekar samt 5 färger. Levereras oinredd men oftast så skräddarsyr vi en inredning innan leverans, ev med tryck.

Heavy plastväska finns i ett flertal olika standarfärger och är tillverkade i miljövänlig och återvinningsbar polypropen. Detta innebär att vi kan erbjuda en väska i rätt storlek med attraktiv design, till ett intressant pris. Vi levererar givetvis plastväskorna med kompletta med skräddarsydd inredning och tryck. Med ett brett utbud av standardstorlekar på plastväskor, plastlådor och plastbackar erbjuder vi lösningar för många olika användningsområden. Standardprodukterna kan kundanpassas med t.ex. inredning, tryck eller eftermonterade handtag och lås.