Specialväskor för professionella användare

Sedan 1978 marknadsför Flightcases International A/S specialväskor för professionella användare. Vi producerar alla våra Flightcases i vår egen fabrik i Köpenhamn. Alla våra Flightcases produceras i de bästa materialen och är gjorda i alla storlekar och former. Vi erbjuder både standardiserade målen och egenbyggda Flightcases. När du köper en Flightcases från Flightcases International A/S, får du en handgjord Flightcases byggda av stolt tradiotioner sedan 1978. Vi tillverkar ett stort antal flightcase väskor till industrin, återförsäljare och försvaret. När du behöver en flightcase, i vilket utförande som helst, med eller utan skuminredning, är Flightcases International A/S den naturliga partnern för jobbet. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt projekt och skapa 3D-ritningar för budgivning, så att du vet exakt hur din Flightcase ser.

Custom Made Flightcase Stackable

High qualitity materials

Mer än 35 år har Flightcases International AS tillverkat och sålt Flightcases i både standard och custom utföranden till kunder i Skandinavien. Varje Flightcase som lämnar oss ska uppfylla kundens kvalitets- och designkrav. Vi satsar på kvalitet, funktionalitet, hållbarhet och utseende. Flightcases International A/S flightcases är kundanpassade med en exklusiv design och konstruktion som ger ett bra produktskydd.. .

Försäljning och frågor. Mails kommer att besvaras inom öppettiderna inom några timmar. sales@flightcases.dk

Flightcases för tuffa transporter..

Flightcases används huvudsakligen när väskan/lådan ska utsättas för tuffa transporter. Vi bygger väskan i plastmaterial, alternativt filmbelagd plywood och profiler i aluminium. En flightcase kan anpassas helt efter kundens önskemål när det gäller mått, färg, antal lås, handtag mm.Flightcases är lämpliga för transport, hantering och lagring av elektronik, instrument och annan utrustning. De används även som försäljnings- och demoexemplar, eller som exklusiva produktförpackningar för långvarig användning. ..
  • .

Standard Flightcases

Standard Pro Flightcases
Egen tillverkning av väskinredningar

Med en väskinredning från Flightcases får du bästa möjliga skydd, samtidigt som utrustning och produkter visas upp på ett elegant sätt. Vi tillverkar våra väskinredningar i skumplast, främst professionellt PE-skum med sluten cellstruktur. Den här skumkvaliteten ger en mycket fin finish och bra skydd mot stötar och skakningar. Vi tillverkar våra skuminredningar i vår egen fabrik, vilket innebär låga priser och snabba leveranser. Beroende på antal, form och komplexitet använder vi olika tekniker, till exempel vattenstråleskärning, fräsning eller skärning med kniv. Specialist foams, such as conductive, static dissipative and high density are all available in the range..