Väskinredning & SpecialinredningarProduktion av skuminredningar


Skuminredningar kan tillverkas i flera former av mjuk och hård skumplast. Vårt program er brett och uppfyller de flestas behov. Vår produktion av skuminredningar är speciallösningar som anpassas efter produkten. Väskor kan för övrigt monteras med elektronik, kardborrespänne, resår, fickor och insatser m.m.

Ring +45 3321 4444 eller skicka ett e-mail. Vi hjälper dig att ta fram och inreda alla möjliga väskor till konkurrenskraftiga priser. E-mail: sales@flightcases.dkVi kan göra väskinredning som skyddar och passar med dina produkter!

Flightcases International A/S tillverkar bl.a. skuminlägg till sälj- och presentationsväskor. Här fokuserar vi på att varje produkt ska presenteras på ett trevligt sätt. Syftet med skuminredningar kan också vara att skydda material mot stötar och andra hårda belastningar under interna eller externa transporter. Skumproduktion en låg uppstartskostnad. Det betyder att det kan löna sig att välja skuminlägg om antalet väskor inte är stort.

Bra resultat - varja gång..

Skuminläggena framställs på en CNC-styrd vattenskärningsanläggning. Det betyder, att du alltid kan vara säker på att exemplaren blir likadana och därför har samma skyddande effekt och snygga finish. Vi anpassar alltid skuminläggen till just den väsktyp som passar dig.

Du har möjlighet att få levererat både väska och skuminlägg av oss, men vi kan också anpassa skuminlägget till den väsktyp som du kommer medSkuminläggena framställs på en CNC-styrd vattenskärningsanläggning. Det betyder, att du alltid kan vara säker på att exemplaren blir likadana och därför har samma skyddande effekt och snygga finish.Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.