Insatser

Insatser


Vi utvecklar och tillverkar förpackningslösningar...


Flightcases International A/S utvecklar och tillverkar förpackningslösningar som säkerställer att känsliga produkter kan transporteras säkert. I vår sortiment finns ett stort utbud av olika stötdämpande material med olika egenskaper. Med hjälp av vår kunskap inom förpackningslogistik får du en lösning som är baserad på den design och det material som är optimalt för din produkt och dess flöden. Vi tillverkar förpackninglösninger i vår egen fabrik, som garanterar låga priser och snabb leverans.

Kombinationen av moderna produktionsanläggningar och en omfattande know-how gör att vi kan producera komplicerade och anpassade enheter med en hög och enhetlig kvalitet. Vi har stora möjligheter att skära skum under dess bearbetning, även vid bearbetning på automatiska CNC-maskiner.

Förpackningslösning för elektroniska komponenter – vi har ett brett utbud av olika ESD-säkra skum egenskaper som kan bearbetas av kunden – på ömtåliga delar gillar. datordelar, glas, medicinsk utrustning etc. Skydda produkten mot vibrationer och stötar när produkten är fast.

Ring +45 3321 4444 eller skicka ett e-mail sales@flightcases.dkBra resultat - varja gång....

Skuminläggena framställs på en CNC-styrd vattenskärningsanläggning. Det betyder, att du alltid kan vara säker på att exemplaren blir likadana och därför har samma skyddande effekt och snygga finish. Vi anpassar alltid skuminläggen till just den väsktyp som passar dig. Det betyder, att du alltid kan vara säker på att exemplaren blir likadana och därför har samma skyddande effekt och snygga finish.

Små partier - låga priser..

Inget jobb är antingen för stort eller för litet. Skum skär tillverkas på helt nya CNC-fräsning och skärmaskiner. Det gör en mycket trevlig touch och jämn kvalitet ...