Custom Aluminium Breifcases

Behöver ni säljväskor, demoväskor eller utställningsväskor för er utrustning? En kvalitativ Custom Aluminium Breifcases förvarar er utrustning på ett säkert sätt samtidigt som den också ger ett professionellt intryck. En stor del av våra kunder beställer transportväskor, transportlådor och fodral att använda på olika event, utställningar och mässor. Därför vet vi också att sälj- och demoväskor måste vara smarta. Med våra måttbeställda insatser kan du presentera ditt material på ett strukturerat och snyggt sätt! Med olika insatser av skumplast skräddarsyr vi inredning till våra sälj- och demoväskor. Vi designar alltid efter era specifika behov och för också en dialog under den pågående produktionen. Allt för att kunna finjustera och anpassa väskans utseende precis enligt era önskemål.

Exklusiv och diskret design, med avrundade hörn. Aluminiumväskor har alltid varit populära transportväskor. Dels har de en oslagbar tålighet, dels bjuder materialet på en tidlös elegans. Oavsett vad ni tänker förvara eller transportera har vi modeller som passar för ert behov. En färgstark present på mässan? En stryktålig verktygshållare? En elegant säljväska?

Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor, priser m.m. Ring +45 3321 4444 eller skicka ett e-postmeddelande till: sales@flightcases.dk

 Vi kan göra väskinredning som skyddar och passar med dina produkter!

Flightcases International A/S tillverkar bl.a. skuminlägg till sälj- och presentationsväskor. Här fokuserar vi på att varje produkt ska presenteras på ett trevligt sätt. Syftet med skuminredningar kan också vara att skydda material mot stötar och andra hårda belastningar under interna eller externa transporter. Skumproduktion en låg uppstartskostnad. Det betyder att det kan löna sig att välja skuminlägg om antalet väskor inte är stort.