Extreme Cases

Extreme Cases finns i ett 20 -tal olika storlekar, från mycket små till verkligt stora väskor, anpassade för alla tänkbara transportändamål. Extreme Cases kan fås med eller utan formad skumplast och är enkla att anpassa för eget ändamål. Alla väskor är vattentäta, sand- och dammsäkra samt byggda för att klara extrema påfrestningar och stötar i krävande miljöer. Väskorna är perfekta för transport av all form av känslig utrustning. Extreme Väskor är lätt och robust och resultatet av åratals av finslipande och provning både i laboratorium och i fält. Från det egna plasthartset som är slitstarkt vid slagtestning i låg temperatur, till det patenterade lättöppnade spännet, har varje aspekt av dessa lätta väskor skapats för att försvara din vitala utrustning. Extreme Cases har utformats för att möta eller överträffa militära provningskrav. Många uppfyller flygbolagens krav på lämplig storlek och alla kan skickas internationell.

Sök Extreme Cases

Sög Extreme Cases

Sök alla Extreme Cases efter färg, mått etc..

 

Mest populära Extreme Väskor

Extreme Väskor

Egen tillverkning av väskinredningar

Med en väskinredning från Flightcases får du bästa möjliga skydd, samtidigt som utrustning och produkter visas upp på ett elegant sätt. Vi tillverkar våra väskinredningar i skumplast, främst professionellt PE-skum med sluten cellstruktur. Den här skumkvaliteten ger en mycket fin finish och bra skydd mot stötar och skakningar. Vi tillverkar våra skuminredningar i vår egen fabrik, vilket innebär låga priser och snabba leveranser. Beroende på antal, form och komplexitet använder vi olika tekniker, till exempel vattenstråleskärning, fräsning eller skärning med kniv.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor, priser m.m. Ring +45 3321 4444 eller skicka ett e-postmeddelande till:: sales@flightcases.dk

 
Vi kan göra väskinredning som skyddar och passar med dina produkter!

Flightcases International A/S tillverkar bl.a. skuminlägg till sälj- och presentationsväskor. Här fokuserar vi på att varje produkt ska presenteras på ett trevligt sätt. Syftet med skuminredningar kan också vara att skydda material mot stötar och andra hårda belastningar under interna eller externa transporter. Skumproduktion en låg uppstartskostnad. Det betyder att det kan löna sig att välja skuminlägg om antalet väskor inte är stort.
Bra resultat - varja gång..

Skuminläggena framställs på en CNC-styrd vattenskärningsanläggning. Det betyder, att du alltid kan vara säker på att exemplaren blir likadana och därför har samma skyddande effekt och snygga finish. Vi anpassar alltid skuminläggen till just den väsktyp som passar dig.

Du har möjlighet att få levererat både väska och skuminlägg av oss, men vi kan också anpassa skuminlägget till den väsktyp som du kommer med. Skuminläggena framställs på en CNC-styrd vattenskärningsanläggning. Det betyder, att du alltid kan vara säker på att exemplaren blir likadana och därför har samma skyddande effekt och snygga finish.

 


Vi erbjuder och utvecklar optimal förvaringsutrustning för alla behov

Vi är ett Dansk företag som brinner för kvalitet. Våra väskor och lådor är professionell kvalitet. Sedan 1978 marknadsför Flightcases International A/S (Pierre Beauvais) specialväskor för professionella användare.Vi sätter en ära i att leva upp till våra kunders förväntningar och att hålla både avtalad kvalitet och leveranstid. Det gör vi genom tät kontakt, tydligt kommunikation och kortast möjliga svarstider samt en överskådlig shop med relevant information.

Hos oss börjar vi alltid med att lyssna på våra kunder och sätta oss in i deras behov och sedan utifrån vår expertis ge råd om allt från materialval till leveranstider och priser. Dessutom har vi kompetensen och verkstaden för att utveckla utrustningen om den måste specialbyggas. Vi använder gärna nya tekniker och material för att leva upp till olika branschers stigande krav på säkerhet, praktisk hantering, priser och leveranstider. Kort sagt är vi med kunderna hela vägen från idé till färdigpackad väska.

Vi svarar alltid på frågor som rör köp / beställning inom 24 timmar under vardagar. Kundtjänsten är i huvudsak Dansk, svensk- och engelsktalande.

Expertis och sortiment

Vi är Danmarks största tillverkare av flightcases, har utvecklat vår expertis sedan 1978 och erbjuder dessutom Europas största sortiment av professionella cases och väskor samt skuminredningar. Vi levererar till alla typer av företag, offentliga myndigheter och privatpersoner och har alltid mer än 6000 cases och väskor på lager.

Vi har byggt flightcases sedan 1978 och det var faktiskt flightcases la grunden för företaget. Vi startade i små lokaler på Vesterbrogade och har sedan vuxit oss större till en fabrik i Rødovre och nu till ett helt nybyggt huvudkontor på totalt mer än 2500 kvadratmeter som stod färdigt 2014. Du är alltid välkommen att besöka vår utställning eller kontakta oss för ett icke bindande erbjudande.

Du kan kontakta vår kundservice på +45 3321 4444.: sales@flightcases.dk.

  • .