Kundtjänst

Kontakta kundtjänst

Flightcases International A/S
Vesterlundvej 32
2730 Herlev
Denmark

Telefon: +45 3321 4444
Cvr. Nr.: 13467900
Webbplatse: www.customcases.se

Öppettider: måndag–torsdag 08:00 till 16:00, fredag till 15:30

Försäljning och erbjudanden: sales@flightcases.dk
Administration: administration@flightcases.dk
Faktura: invoice@flightcases.dk

Så här handlar du som företagskund – B2B

Flightcases International A/S säljer produkter och speciallösningar direkt till företag och erbjuder upp till 30 dagars kredit (kräver kreditgodkännande). Vi är specialister på alla former av transportväskor, skuminredningar, förvaringsprodukter m.m. och erbjuder icke-förpliktigande rådgivning för val av lösning och produkt. Kontakta någon av våra säljare via telefon eller e-post om du har frågor eller önskar mer information. Företag kan betala med kreditkort eller mot faktura. Du kan också ringa +45 3321 4444 och beställa. (Observera att det krävs kreditgodkännande för betalning mot faktura.) Alla priser är inkl. moms och andra avgifter, ingen kortavgift, expeditionsavgift eller andra avgifter tillkommer. Det enda som tillkommer är en eventuell fraktkostnad. Priserna är dagspriser..

Observera att det tillkommer frakt på alla köp som inte genomförs via vår hemsida.  

Vid köp med betalkort dras pengarna först när varorna skickas. Det kan aldrig dras ett högre belopp än vad du har godkänt. Vi krypterar alla dina kortupplysningar med det så kallade SSL-protokollet (Secure Socket Layer). Det betyder att obehöriga inte kan avläsa ditt kortnummer eller annan information under transaktionen med PBS. Du kan välja att handla som gäst eller skapa ett konto. Om du handlar som gäst får du vid köp alltid orderbekräftelse, följesedel och faktura bifogat som PDF till den e-postadress du har angett. Om du skapar ett konto kan du alltid se gamla order, fakturor m.m. När du skapar kontot får du användarnamn och lösenord skickat till dig.


Garanti, returpolicy och ångerrätt
Företagskunder har ingen returrätt om inget annat har avtalats skriftligen. I så fall har köparen rätt att få återbetalat ett belopp som motsvarar det pris köparen erlagt för varan när Flightcases International A/S har godkänt den returnerade varan. Fraktkostnader, försäkringar, avgifter m.m. återbetalas inte. Alla specialuppdrag och varor som tas fram speciellt, till exempel individuella Flightcases och skuminredningar, får inte returneras. För varor som inte är lagervaror och som måste tas hem speciellt tar vi inte varan i retur. För alla skumarbeten råder toleranser enligt DIN 7715 P2 eller enligt avtal. Kontakta gärna oss om du är tveksam om toleranserna och vill ha ett datablad.

Så här köper du till offentliga institutioner

Flightcases International A/S säljer våra produkter och speciallösningar direkt till en lång rad offentliga institutioner och erbjuder upp till 30 dagars kredit..

Vi är specialister på alla former av transportväskor, skuminredningar, förvaringsprodukter m.m. och erbjuder icke-förpliktigande rådgivning för val av lösning och produkt. Kontakta någon av våra säljare via telefon eller e-post om du har frågor eller önskar mer information..

Alla priser är inkl. moms och andra avgifter, ingen kortavgift, expeditionsavgift eller andra avgifter tillkommer. Det enda som tillkommer är en eventuell fraktkostnad. Priserna är dagspriser.

Observera att det tillkommer frakt på alla köp som inte genomförs via vår hemsida. 

Du kan välja att handla som gäst eller skapa ett konto. Om du handlar som gäst får du vid köp alltid orderbekräftelse, följesedel och faktura bifogat som PDF till den e-postadress du har angett. Om du skapar ett konto kan du alltid se gamla order, fakturor m.m. När du skapar kontot får du användarnamn och lösenord skickat till dig..


Garanti, returpolicy och ångerrätt

Offentliga institutioner har ingen returrätt om inget annat har avtalats skriftligen. I så fall har köparen rätt att få återbetalat ett belopp som motsvarar det pris köparen erlagt för varan när Flightcases International A/S har godkänt den returnerade varan. Fraktkostnader, försäkringar, avgifter m.m. återbetalas inte.

Alla specialuppdrag och varor som tas fram speciellt, till exempel individuella Flightcases och skuminredningar, får inte returneras. För varor som inte är lagervaror och som måste tas hem speciellt tar vi inte varan i retur..


Så här köper du som privatperson

Flightcases International A/S säljer produkter och speciallösningar direkt till privatpersoner. Som privatperson kan du endast köpa via förskottsbetalning. Du kan betala med kreditkort (Dankort, Mastercard m.m.) och Mobilepay. Alla priser är inkl. moms och andra avgifter. Det finns inga kortavgifter, expeditionsavgifter eller annat. Det enda som tillkommer är en eventuell fraktkostnad. Priserna är dagspriser..

Kom ihåg att vi är e-märkta. E-märkningen har skapats av en rad olika instanser – från Forbrugerrådet Tænk till Dansk Erhverv och DI. När en webbutik är e-märkt får du som kund en rad fördelar.

Alla leveranser skickas med Postnord. Du kan också välja att hämta produkterna hos oss i Herlev, och du kan alltid se fraktpriset innan du köper. Fraktpriset visas när du lägger en vara i korgen. När du är färdig får du ett prisöverslag för frakten. Vi har fri frakt på alla köp över 500 kr. i Danmark.

Du kan välja att handla som gäst eller skapa ett konto. Om du handlar som gäst får du vid köp alltid orderbekräftelse, följesedel och faktura bifogat som PDF till den e-postadress du har angett. Om du skapar ett konto kan du alltid se gamla order, fakturor m.m. När du skapar kontot får du användarnamn och lösenord skickat till dig.